"

Plàstics: POM(Delrin), NYLON, TEFLON, PVC

Decolletatge i mecanitzacions Tallsa S.L.


Plàstics

Plastic tallsa decoletage calidad decolletatge barcelona 6

Plastic tallsa decoletage calidad decolletatge barcelona 4

Tornar

Nom
Den Quim

Delrin POM
POM-H
POM-C

Polioximetileno (Poliacetal homopolímero y copolímero)
El DELRIN és un material termoplàstic, semicristal·lí de gran duresa i resistència, excel·lents resultats en la seva mecanització i amb múltiples aplicacions.
La resina acetàlica o DELRIN posseeix elevada rigidesa, resistència mecànica a la fatiga. L’estabilitat dimensional és la característica que fa preferir la resina acetàlica a la poliamida, quan es requereix una peça de dimensions estables, tant a la humitat com a la temperatura. És important destacar el seu coeficient estàtic i dinàmic i que el seu comportament elàstic és similar a l’acer. A més, és un dielèctric excel·lent al no absorbir humitat.Tant el POM-C (Copolímer) i POM-H (Homopolímer) són similars en el conjunt de les seves propietats, encara que la principal diferència entre tots dos és que les característiques mecàniques de l’POM-H són millors que les de POM-C i la seva mecanització és més fàcil. No obstant això, la millor resistència de l’POM-H es veu neutralitzat cada 10 º C, amb reducció de la seva resistència i rendiment en presència de temperatures altes, aigua tèbia i alcalins.
Nylon Poliamida 6
Poliamida 6
El NILÓ és un material parcialment cristal·lí que pel seu procés de fabricació mostra gran tenacitat i resistència, característiques importants si s’usa sota càrrega o impacte o temperatures moderades.
Posseeix una elevada resistència a l’xoc i a la fatiga, bona resistència al desgast i també a baixes temperatures. És molt apreciable la resistència al trencament a la flexió. La seva elasticitat permet l’absorció de les vibracions o impactes, de manera que en els coixinets i engranatges treballen de forma silenciosa. Té un punt de reblaniment alt i un òptim comportament enfront dels agents atmosfèrics.
Tefló PTFE
Politetrafluoretileno
El PTFE és un material termoplàstic de gran capacitat, semicristal·lí, d’excel·lent resistència química, molt bon lliscament, així com bona maquinabilitat.
Totes les seves característiques li fan un material idoni per a aplicacions en la indústria química, elèctrica, valvuleria, aplicacions mecàniques, alimentació, etc.
PVC
Cloruro de polivinilo
El PVC és un material que pot trobar-se en diversos colors i gruixos però la seva forma més habitual és transparent.
Hi ha dues varietats, depenent de la temperatura que hagi de suportar, el TN (per temperatura fins -10 º C) i el TF (per a temperatures inferiors).El PVC és un producte ecològic fabricat sense plom, cadmi ni bari. Es tracta d’un material resistent a les inclemències de el temps, és difícilment inflamable i autoextingible, de fàcil impressió i molt lleuger de pes.
Insonoritza, aïlla tèrmicament i amorteix vibracions. És molt resistent a agents químics.

 

 

Truca ara al 93 861 55 56